Намерете дом, който отговаря на Вашия начин на живот

Съвременният образ на затворен жилищен комплекс с удобства и среда от най-висок клас

град София, Кръстова вада
40209 m2
Цени: 140000 - 960000
Квадратури: 63 - 296
Цени на м2: 2083 - 2858
Брой имоти в комплекса: 251
Свободни за продажба: 58
Степен на завършеност: Завършен с Акт 16
По запитване
РЕФ. № 6705
MAP

Описание на имота

Комплексът е с РЗП 40 209 кв.м се състои от пет сгради, е проектиран с единно пространствено и комуникационно решение. Четирите жилищни сгради („А“, „В“, С“ и „D”)  80 паркоместа.

Съвременният образ на затворен жилищен комплекс с удобства и среда от най-висок клас

Четири жилищни сгради с Акт 16, материализиращи съвременният образ на комплекс от затворен тип с всички необходими удобства и най-високо качество на обкръжаваща среда на живот на модерния човек - богато озеленено обширно парково пространство с детска площадка, места за отдих и рекреация, подземен паркинг с гаражи и паркоместа, спа център със закрит плувен басейн и фитнес зала. Наличието на консиерж и рецепция осигуряват на бъдещите собственици допълнителни удобства, уют и комфорт на обитаване.

Атрактивната локация в близост от Метростанция „Витоша“ и Мол „Paradise“, непреходната неокласическа архитектура и използваните строителни материали и технологии от водещи световни брандове, превръщат комплекса в луксозна, екологично устойчива и сигурна среда на живот.

Обитателите на комплекса и техните гости могат да се отпуснат след напрегнатото ежедневие във вътрешен басейн с дължина от деветнадесет метра, спа-център и фитнес. Пространство между сградите е обособено като парк, проектиран с грижа към жителите и техните деца - една симбиоза между зеленина, кътове за почивка и алеи, осигуряващи пълноценна почивка.

Заложените материали са пример за най-високите стандарти в проектирането и строителството - вентилируема окачена фасада  с врачански варовик и травертин и топлоизолирана от 10см. каменна вата в съчетание с медна ламарина при овалните покриви. Осигурена допълнителна подова топло- и шумоизолация в апартаментите. Дървена дограма, произведена в Германия, с троен стъклопакет и италиански входни блиндирани врати. Отоплението и вентилацията са посредством централна газификация, разводка за монтаж на индивидуални газови котли и тръбни разводки за скрит монтаж на климатични системи.

Такса поддръжка:
- 1,00 €/кв.м жилищна площ с включени общи части
- 0,40 €/кв.м площ гаражи и паркоместа с включени общи части

Поддръжката включва 24 часова охрана и рецепция, консиерж, разходи за почистване, поддръжка на асансьори, зелени площи, разходи за ток, вода и препарати за общи нужди, почистване на подземен паркинг и снегопочистване.
 

Ref.№6705

  • Асансьор
  • Видео наблюдение
  • Лукс
  • Необзаведен
  • С паркинг
  • В затворен комплекс
  • Жива охрана

Свържете се с нас

Изпратете запитване и наш консултант ще се свържем с Вас в рамките на 24 часа..

Подобни оферти

Ексклузивно Видео Цяла сграда
Ново Цяла сграда
Цяла сграда
Жилищен комплекс съчетаващ удобствата на големия град сред... град София, в.з.Малинова долина
12600 m2 21000 m2
По запитване
Цяла сграда
Многофамилна бутикова жилищна сграда, кв. Бояна град София, Бояна
1416 m2
По запитване