Кариери

Кандидатствайте за работа при нас

Чувствате ли се привлечени към неповторимото и изключителното? Вдъхновени ли сте да участвате в създаването на красив и необикновен начин на живот, намирайки мечтания дом за нашите клиенти?

Sotheby’s International Realty e основана през 1976 г., като компания, част от аукционната къща Sotheby’s Auction House, която да предлага услуги за продажба на най-отличителните имоти в света като ги свързва с най-престижните клиенти.Днес, мрежата на Sotheby’s International Realty разполага с 1000 офиса, в 79 държави, с повече от 25хил. сътрудници по света.

Sotheby’s International Realty е водещ международен бранд с с най-високо световно признание и доверие в сферата на луксозните недвижими имоти. Като глобална организация ние работим в среда, където не съществуват граници, създавайки динамична атмосфера от енергичност и вдъхновение, кариерно развитие и културно обогатяване.

Bulgaria Sothebys International Realty Ви предоставя възможност да се позиционирате на ново, по-високо ниво в професионален план, да общувате с ерудирани и изискани клиенти, да създавате ценни контакти, да увеличите потенциала ви за доходи, непрекъснато самоусъвършенстване и придобиване на нови познания.

Потопете се в колегиална, корпоративна култура, която вдъхновява реализирането на върхови постижения.Членовете на нашия екип, формират общност, която споделя ценности и стремежи към:

Осигуряване на съвършено и елегантно обслужване на клиентите.
Иновации и сътрудничество.
Почтеност и професионализъм.
Растеж и постоянно усъвършенстване на уменията си.
Развитие на индивидуалния потенциал.

 

 

Присъединете се към екипа на Bulgaria Sotheby’s International Realty на позиция Консултант по недвижими имоти

Кандидатствай на
info@sothebys-realty.bg или на https://www.jobs.bg/job/7448279

Изпратете запитване

Изпратете запитване и ще ви отговорим до 24 часа.