Намерете дом, който отговаря на Вашия начин на живот

Нов луксозен тристаен апартамент близо до Schwedenplatz във Виена

Виена,
97 m2 2 2 5/9
€ 1790000
РЕФ. № 6799
MAP

Описание на имота

Новопостроен луксозен апартамент близо до Шведенплац във Виена

Директно на оживения Дунавски канал с многобройните си ресторанти и спортни съоръжения и само на няколко минути пеша от Stephansplatz, KAYSER предлага на своите жители перфектната комбинация от центъра на града и близостта до зеленина и вода. Връзката както с частния, така и с обществения транспорт е идеална. U2, U4, околовръстните линии и градските автобуси също са щастливи да се справят без кола. Бързата връзка с летището се осигурява с кола или летищен автобус.


KAYSER, модерната сграда, построена наскоро от ARE Austrian Real Estate и JP Immobilien в центъра на Виена, се характеризира преди всичко със съвременна архитектура, международен привкус, високо ниво на комфорт на живот и очарователното обслужване на портиер. Приветливото фоайе с прилежаща всекидневна зона приветства жителите, както и техните посетители, персоналът на консиерж услугата е много щастлив да поеме колети или ключове, наред с други неща. Триетажен подземен паркинг ви позволява да стигнете до апартамента си .


Апартаментите са оборудвани по изключително висок стандарт и могат да Отворените пространства могат да бъдат частично или напълно затворени с гениални плъзгащи се елементи и по този начин да се интегрират в жилищното пространство или да се наслаждават на гледката към Дунавския канал.
Апартамент Топ 46 на 5-ти етаж предлага две абсолютно тихи спални, всяка със самостоятелна баня (и двете с прозорец) към вътрешния двор, отделна тоалетна, склад и просторна всекидневна с кухненски бокс и лоджия към Франц-Йозеф-Кай . Гледката в далечината се простира от Урания до местните планини на Виена. В покупната цена е включено мазе, отделно могат да бъдат закупени едно или две паркоместа на покупна цена от 85 500 евро всяко.

Ref.№6799

  • Обзаведен
Интересувате се от този имот? Обадете ни се! +359 2 963 24 60

Свържете се с нас

Изпратете запитване и наш консултант ще се свържем с Вас в рамките на 24 часа..

Подобни оферти