Намерете дом, който отговаря на Вашия начин на живот

Модерен апартамент близо до Schwedenplatz

Виена,
97 m2 2 2 7/10
€ 1880000
РЕФ. № 6798
MAP

Описание на имота

Апартаментът е разположен директно на оживения Дунавски канал с неговите многобройни заведения за хранене и спортни съоръжения и само на няколко минути пеша от Stephansplatz, KAYSER предлага на своите жители перфектната комбинация от центъра на града и близостта до зеленина и вода. Връзката както с частния, така и с обществения транспорт е идеална. U2, U4, околовръстните линии и градският автобус улесняват понякога и без кола. Бързата връзка с летището се осигурява с кола или летищен автобус.

KAYSER, новата модерна сграда, построена наскоро от ARE Austrian Real Estate и JP Immobilien в центъра на Виена, се характеризира преди всичко със съвременна архитектура, международен привкус, висок комфорт на живот и очарователното обслужване на портиер. Приветливото фоайе с прилежаща всекидневна зона приветства жителите, както и техните посетители, а обслужващият персонал от консиерж е на разположение, за да се погрижи за колети или ключове, наред с други неща. Триетажен подземен паркинг гараж ви позволява да стигнете до апартамента си без да се намокрите.

Апартаментите са оборудвани по изключително висок стандарт и могат да бъдат нанесени бързо. Отворените пространства могат да бъдат частично или напълно затворени със сложни плъзгащи се елементи и по този начин да се интегрират в жилищното пространство или да се наслаждават на гледката към Дунавския канал.

Апартамент Топ 64 на 7-ми етаж предлага две абсолютно тихи спални, всяка със самостоятелна баня (и двете с прозорец) с изглед към вътрешния двор, отделна тоалетна, складово помещение и просторна всекидневна с кухненски бокс и лоджия с изглед към Франц-Йозеф- Кай. Гледката в далечината стига от Урания до Виенския Хаусберге. В покупната цена е включено мазе, отделно могат да се закупят едно или две паркоместа на цена от 85 500 евро.

Ref. No. 6798

  • Обзаведен
Интересувате се от този имот? Обадете ни се! +359 2 963 24 60

Свържете се с нас

Изпратете запитване и наш консултант ще се свържем с Вас в рамките на 24 часа..