Намерете дом, който отговаря на Вашия начин на живот

Модерен Pied-à-Terre в историческия център на Виена

Виена,
38 m2 1 1
€ 730000
РЕФ. № 6805
MAP

Описание на имота

Разположен директно на оживения Дунавски канал с неговите многобройни заведения за хранене и спортни съоръжения и само на няколко минути пеша от Stephansplatz, KAYSER предлага на своите жители перфектната комбинация от центъра на града и близостта до зеленина и вода. Връзката както с частния, така и с обществения транспорт е идеална. U2, U4, околовръстните линии и градският автобус улесняват понякога да се справите без кола. Бързата връзка с летището се осигурява с кола или летищен автобус.

KAYSER, новата модерна сграда, построена наскоро от ARE Austrian Real Estate и JP Immobilien в центъра на Виена, се характеризира преди всичко със съвременна архитектура, международен привкус, висок комфорт на живот и очарователното обслужване на портиер. Приветливото фоайе с прилежаща всекидневна зона приветства жителите, както и техните посетители, а обслужващият персонал от консиерж е на разположение, за да се погрижи за колети или ключове, наред с други неща. Триетажен подземен паркинг гараж ви позволява да стигнете до апартамента си без да се намокрите.

Апартаментите са оборудвани по изключително висок стандарт и могат да бъдат нанесени бързо. Отворените пространства могат да бъдат частично или напълно затворени с гениални плъзгащи се елементи и по този начин да се интегрират в жилищното пространство или да се наслаждават на гледката към Дунавския канал.

Апартамент Топ 58 на 7-ми етаж е перфектен, компактен пие-а-тер с антре, душ кабина, отделна тоалетна, всекидневна с кухненски блок, отделна ниша за спане и лоджия с лице към Werdertorgasse. В покупната цена е включено избено помещение, отделно може да се закупи паркомясто на цена от 85 500 евро.

Ref. No. 6805

  • Обзаведен
Интересувате се от този имот? Обадете ни се! +359 2 963 24 60

Свържете се с нас

Изпратете запитване и наш консултант ще се свържем с Вас в рамките на 24 часа..