Намерете дом, който отговаря на Вашия начин на живот

Апартамент в нова и модерна сграда във Виена за продажба

Виена,
41 m2 1 2
€ 870000
РЕФ. № 6804
MAP

Описание на имота

Апартамент в KAYSER, нова модерна сграда, построена наскоро от ARE Austrian Real Estate и JP Immobilien в центъра на Виена, се характеризира преди всичко със съвременна архитектура, международен привкус, висок комфорт на живот и очарователното обслужване на портиер. Приветливото фоайе с прилежаща всекидневна зона приветства жителите, както и техните посетители, а обслужващият персонал от консиерж е на разположение, за да се погрижи за колети или ключове, наред с други неща

Триетажен подземен паркинг гараж ви позволява да стигнете до апартамента си без да се намокрите.

Апартаментите са оборудвани по изключително висок стандарт и могат да бъдат нанесени бързо. Отворените пространства могат да бъдат частично или напълно затворени със сложни плъзгащи се елементи и по този начин да се интегрират в жилищното пространство или да се наслаждават на гледката към Дунавския канал.

Апартамент Топ 62 на 7-ми етаж е перфектен, компактен пие-а-тер с антре, душ кабина, отделна тоалетна, складово помещение, всекидневна с кухненски блок, отделна ниша за спане и лоджия с изглед към Franz-Josefs-Kai. Апартаментът се продава вече с обзаведена кухня и спален бокс (ламперия, легло, вграден гардероб). Гледката в далечината стига от Урания до Виенския Хаусберге. В покупната цена е включено и мазе, отделно може да се закупи паркомясто на цена от 85 500 евро.

Ref. No. 6804

  • Обзаведен
Интересувате се от този имот? Обадете ни се! +359 2 963 24 60

Свържете се с нас

Изпратете запитване и наш консултант ще се свържем с Вас в рамките на 24 часа..

Подобни оферти