Намерете дом, който отговаря на Вашия начин на живот

Елегантна и престижна вила на първа линия в едно от най-ексклузивните места на брега на яхтения град „Порто Ротондо“

500 m2 5500 m2 7 6 1⁄2
По запитване
РЕФ. № 6669

Описание на имота

Престижен крайбрежен имот в Пунта Волпе, едно от най-ексклузивните места на брега на яхтения град „Порто Ротондо“. В допълнение на идеалното местоположение директно на водата, вилата се радва на изключителен достъп до плажа и частен кей за лодки. Имотът, върху парцел от над 5500 метра, включва основна вила и пристройка за гости.
Елегантната вила, известна със стенописите на известния художник Ренато Гутузо, е удобно разположена на едно ниво и се състои от: просторна всекидневна, трапезария, голяма напълно оборудвана професионална кухня, учебна зона и достъп до множество големи веранди и зони за отдих с изглед към градината и живописния плувен басейн. Спалната зона на вилата се състои от 5 спални, две от които са VIP и всички имат самостоятелни бани. Има и зона, оборудвана за здравословни процедури, сауна, стая за масаж и оборудвана открита фитнес зала със заслон.
Имотът разполага с няколко добре поддържани, уединени и лесни за достъп градински пространства за отдих и почивка. Недалеч от тези места, добре свързани с кухненската част, намираме голяма външна трапезария с барбекю, добре оборудвана за представителни вечери и весели събирания със семейството и приятелите. Непосредствено пред всекидневната има допълнителна зона за отдих, басейна и трапезарията. Зона за солариум също е стратегически позиционирана в терасовата част на вилата.
Имотът разполага с всички удобства, изцяло климатизиран, с аларма, вход с автоматична порта, частни паркоместа и помещения за персонала.

Ref.№6669
 

  • С паркинг
  • С гараж
  • Обзаведен
  • Лукс
Интересувате се от този имот? Обадете ни се! +359 2 963 24 60

Свържете се с нас

Изпратете запитване и наш консултант ще се свържем с Вас в рамките на 24 часа..