Консултанти

Евгени Пирнарев

Евгени Пирнарев
+359 877 077 779

Роден в Благоевград и израснал в София, Евгени има магистърска степен по архитектура от Университета по архитектура, строителство и геодезия. Благодарение на своето образование и разбиране в своята област, той ръководи и завършва множество успешни проекти. Извън професионалната си дейност Евгени може да бъде намерен да изследва природата. Неговите хобита включват туризъм, рафтинг, футбол и волейбол, както и прекарване на известно време с приятели и семейство. Евгени носи в екипа си повече от шест години опит на пазара на луксозни имоти. Започвайки кариерата си в търговския отдел на Артекс Инжинеринг считана за една от най-големите и награждавани компании за недвижими имоти в страната, той бързо се издига до безценен член сред колегите си. Благодарение на неговата креативност, любопитство и решимост винаги да учи и да расте, няма предизвикателство, което Евгени да смята за твърде трудно. Интересът и познанията му в дигиталния маркетинг го накараха и да участва като търговски представител в годишното жилищно изложение в София.

Виж повече Цитат или мото, което ви зарежда в живота и кариерата: “„Винаги ценете шансовете, които поемате, хората, които срещате, вътрешната си вяра и близките си. Това са нещата, които ще ви определят!“”
Vitosha Suites - Ексклузивна сграда на минути от ски пистите... град София, Симеоново
5297 m2 3000 m2
По запитване
Просторна къща с отлично поддържан озеленен двор и уникална... град София, Бояна
400 m2 1100 m2 4 4 1⁄2
Цена: € 1 790 000
Видео
Луксозна къща с четири спални в Sunny View - затворен комплекс... град София, Горна баня
345 m2 675 m2 4 4
Цена: € 830 000
Видео
Луксозна къща с четири спални в Sunny View - затворен комплекс... град София, Горна баня
345 m2 701 m2 4 4
Цена: € 830 000
Видео
Къща с четири спални в Sunny View - затворен комплекс с... град София, Горна баня
371 m2 697 m2 4 4
Цена: € 845 000
Видео
Къща с четири спални в Sunny View - затворен комплекс с... град София, Горна баня
557 m2 860 m2 4 4
Цена: € 1 290 000

Мнения

Бих искала да изразя искрените си благодарности както към Вас, така и към Вашия колега, г-н Евгени Пирнарев, за подкрепата Ви, точността, лоялността и бързината, с която успяхме да продадем апартамента ми в сграда "Диамант 2", София. Не съм очаквала, че нещата ще се развият с такава лекота и скорост! За успеха на сделката бих искала специално да благодаря на г-н Пирнарев, който още от Ден Първи ме спечели като Ваш клиент не само с великолепните си обноски, ами и с това, че веднага "запретна ръкави" и въпреки, че подписахме договор през декември 2023г, още на 04.01.2024г. и то сутринта, имахме оглед. Трябва да призная, че ако бях приела офертата, сигурно щеше да успее да финализира сделката още същия месец. Пет звезди. За разлика от другите брокери и фирми, с които се срещнах и говорих, пък и на огледи бяха даже, Евгени нито веднъж не си позволи да изрази критика нито към обекта, още по-малко пък към мен лично като продавач, с цел да ме накара да сваля цената или да се съглася на условия, които щяха да са в мой ущърб. Напротив! През цялото време имах чувството, че имам партньор с мен "в ринга", който както пред мен, така и зад гърба ми се застъпваше твърдо за интересите ми, а и за цената! Оставам с изключителни впечатления и от останала част от екипа Ви, с която успяхме да се видим в офиса в София! Много Ви благодаря отново за всичко, което направихте за мен и за сделката. Пожелавам на всички още хиляди успехи във всички начинания! С уважение, Камелия Орлинова

Евгени Пирнарев

Евгени Пирнарев
text call email