Намерете дом, който отговаря на Вашия начин на живот

Невероятен пентахаус в нова сграда с енергийна ефективност Клас А

град София, Витоша
228 m2 3 2 11/11
€ 772000
РЕФ. № 7043

Описание на имота

BULGARIA SOTHEBY’S INTERNATIONAL REALTY представя на Вашето внимание слънчев и просторен пентхаус с отлично разпределение и зашеметяващи 360 ‘С гледки към планината и града, разположен в сграда с изключително висока енергийна ефективност. 

Едно от уникалните предимства на този имот са затаяващите дъха гледки, които се разкриват. Единици са тези имоти в София, които разкриват такъв прекрасен и колоритен пейзаж пред очите ви.  

ХАРАКТЕРИСТИКИ НА ИМОТА:

Жилищна площ:193 кв.м. 
Обща площ:228 кв.м. 
Тераси:245 кв.м. 

Разпределение:апартаментът има следното разпределение, обособено в комфортни и големи помещения с големи тип „френски“ прозорци и високи тавани. 

Входно антре, просторен хол с кухня и трапезария, коридор, две спални с 19+кв.м. площ, родителска спалня с баня и тоалетна към нея, втора бяна с тоалетна, мокро помещение/дрешник, голям склад, и впечатляващи тераси от всички помещения. 


ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ НА  ИМОТА:

 • Имотът се намира в сграда от ново поколение, която предоставя сигурност, иновативност, красота и хармония. Четвъртата новопостроена жилищна сграда в гр. София, която ще бъде с енергиен клас „А“ и ще разполага с фотоволтаици на покрива на сградата. Красивото и енергийно ефективно бижу в сърцето на София разполага със 158 апартамента разпределени в пет входа. 
 • Сградата е построена с много висок клас материали. Асансьорът ще бъде Schindler - високотехнологични, комфортен и тих пътнически асансьор, без машинно помещение, предназначени з 8 лица и с товароносимост 1000 кг.
 • Дограмата ще бъде Rehau с алуминиево външно покритие.  
 • Отоплението на апартаментите е решено посредством газови котли или индивидуални термопомпи въздух-въздух по желание на клиента.  
 • Електроинсталацията е разработена като самостоятелна за всеки от входовете с оглед по-лесна експлоатация.Присъединяването на сградата към електрическата мрежа ще се осъществи от новоизграден трафопост.

ПРЕДИМСТВА НА ИМОТА:

 • Предвиденото озеленяване е под формата на тревиста растителност и дървета, стилно оформени и разпределени;
 • За удобство на живущите в сградата на ниво партер ще се разполага Заведение за хранене с градина, както и просторно Търговско помещение и още 7бр. по-малки търговски помещения;
 • Комплексът ще разполага с видеонаблюдение и денонощна охрана на входа на сградата;
 • Сградата е проектирана с оптимални енергийни характеристики, които позволяват употребата на по-малко енергия и оптимизирането ѝ по максимално добър начин. Общата консумация на енергия за всички нужди на сградата е два пъти по-ниска от тази на сградите ново строителство в София. Това значително намалява разходите на електроенергия на жилищата и същевременно прави сградите по-щадящи за околната среда поради по-малкото количество изхвърлени вредни емисии;
 • Фотоволтаичните електроцентрали на покрива на сградата, ще произвеждат повече от 110 000 кВтч чиста енергия на година на място, което покрива напълно потреблението на всички енергоконсуматори в общите части на сградата. Високата енергоефективност ще бъде постигната и посредством вискокачествената изолация и дограма, с които ще бъдат оборудвани всички жилища;
 • Планирано е поставянето на соларно параметрично улично и парково осветление, което няма да черпи енергия от мрежата и ще осигурява уют, сигурност и естетика, без да се налага жителите на сградата да плащат електроенергия за това.


ЛОКАЦИЯ НА ИМОТА:

В тази сграда ще имате усещането, че живеете в изискана и луксозна периферия на града, докато в действителност вие сте в сърцето му, на едно от най-комуникативните и функционални места в столицата.

Сградата се намира в южна София в близост до метростанция „Витоша“, МОЛ „Парадайс“ и Зоопарк София. Достъпът е лесен и бърз по основни булеварди като „Черни връх“, „Филип Кутев“, „Симеоновско шосе“, ул. „Сребърна“ и др. 

Цената е с включено ДДС.

Ref.№7043

 • Видео наблюдение
 • Асансьор
 • Необзаведен
 • Контрол на достъпа
 • Подземен

Свържете се с нас

Изпратете запитване и наш консултант ще се свържем с Вас в рамките на 24 часа..

Подобни оферти

Ново Ексклузивно
Резервиран