Намерете дом, който отговаря на Вашия начин на живот

Луксозен мезонет с история във Виена

Виена,
604 m2 6 3 4/5
По запитване
РЕФ. № 9589064
MAP

Описание на имота

BULGARIA SOTHEBY’S INTERNATIONAL REALTY има удоволствието да представи на Вашето внимание ъгловата сграда, в която се намира имота, е внушителна както с вида, така и с историята си. Според планове на Франц фон Нойман, Centrale II на Държавния телефон, обменно бюро, е построено тук през 1898 г. Днес елегантната сграда, пример за типична вилхелмска архитектура и наскоро обновена чрез основен ремонт, впечатлява с бляскавия си облик. 

ХАРАКТЕРИСТИКИ НА ИМОТА:

Жилището се намира на 4-ти и 5-ти етаж, където историческа зала с височина на помещенията до 5,50 м е преустроена в двуетажен мезонет с обща площ около 600 кв. м.

РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ НА ИМОТА:

Разпределението на първо ниво включва: входно антре; индивидуална кухня с отделен кът за трапезария или кетъринг; впечатляваща всекидневна, чиито прозорци се простират по цялата височина на мезонета, осигурявайки изобилие от естествена светлина; салон за вино; основна спалня с голям гардероб, сауна и баня с два големи прозореца, които се намират в бившата кула на сградата.

До второто ниво на мезонета може да се стигне по вита стълба от дневната или права стълба от антрето. На по-високото ниво се намират галерия, 4 спални, три бани и мокро помещение. 
И двата етажа са директно достъпни от красивото стълбище на сградата. В покупната цена са включени избено помещение и гараж с щедра височина. 

Имотът е снабден с подово отопление, охладителна система за тавана, вентилация на хола и алармена система. Подовете, вратите и баните са оборудвани само с висококачествени материали, избрани с внимание и вкус. 

Собствениците на имота разполагат с тераса на 2 етажа, гледаща към красиво оформения и озеленен вътрешен двор. 

Подробности за обекта:

Тип на обекта: Мезонет
Жилищна площ: 604 кв. м.
Брой спални: 5
Брой бани: 4

  • С паркомясто
  • С гараж
  • Обзаведен
  • Климатик
  • Жива охрана
  • Асансьор
Интересувате се от този имот? Обадете ни се! +359 2 963 24 60

Свържете се с нас

Изпратете запитване и наш консултант ще се свържем с Вас в рамките на 24 часа..