Намерете дом, който отговаря на Вашия начин на живот

Къща в луксозен и модерен комплекс от еднофамилни къщи, разположен в сърцето на първия български морски курорт - Св. Св. Константин и Елена за продажба

град Варна, к.к. Св.Св. Константин и Елена
215 m2 524 m2 3 4
По запитване
РЕФ. № 5808
MAP

Описание на имота

Луксозен и модерен комплекс от еднофамилни къщи

Разпределение: 

На разгърнато пространство от 61,88 кв.м. на първи етаж са разположени слънчева и просторна дневна с кухня, антре, тоалетна и веранда. 

Втори етаж на 83 кв.м. са разположени 3 спални с 2 бани и тоалетни и перално помещение.Допълнително удобство осигурява предвиденият гараж към всяка къща.

Особености: Курортът съчетава по уникален начин спокойния си вид с модерни комплекси и разнообразие от услуги. Днес той е един от най-атрактивните морски и спа курорти в Европа.Над 100 годишни традиции в балнео и море лечението. Съвременни СПА центрове и модерни хотелски и жилищни комплекси. Основната концепция на къщите в Green Cottage е връзката с природата. Всички къщи са с южно или югоизточно изложение, гарантиращо топлина и светлина и през зимния сезон.Сградата е със съвременна, изчистена визия. Правилните геометрични форми, използвани в дизайна изразяват чувството за хармония. Квадратните форми изразяват статична устойчивост и засилват чувството за уют и сигурност – вашият дом е вашата крепост. В целия комплекс има запазени дървета, които осигуряват чист въздух, прохлада и естествен уют. Всички къщи са с южно или югоизточно изложение, гарантиращо топлина и светлина и през зимния сезон.Сградите са със съвременна, изчистена визия. Правилните геометрични форми, използвани в дизайна изразяват чувството за връзка със земята и природата. Квадратните форми изразяват статична устойчивост и засилват чувството за уют и сигурност - вашият дом е вашата крепост.Къщите са построени в модерен стил, с ексклузивни интериорни и екстериорни решения. Стандартната еднофамилна жилищна сграда в Green Cottage е на два етажа. Алея води до входа на сградата.Пространството е отворено към голяма веранда и към двора на сграда. По външната фасада е използвана мазилка в бял цвят, HPL в сив цвят и сив камък по целия първи етаж.
Проектът включва 28 къщи, съчетаващи комфортната жилищна среда с близост до природата, чистият морски въздух и спокойствие. Green Cottage се намира само на 400 м от морето, което прави къщите изключително подходящи и за ваканционен имот. Всяка къща в Green Cottage е проектирана така, че да задоволява нуждите на една фамилия. Общата площ на всеки имот кореспондира с големината на застроената площ, осигурявайки ви пространство и комфорт. Къщите разполагат с веранди, които могат да се трансформират в зимна градина през студените месеци. Термопомпи с подово отопление ще се грижат за осигуряването на топлина през зимния сезон. Разположението на стаите е съобразено с изложението - всички стаи за обитаване са разположени на юг/югоизток. 
100 м до магазин LIDL, 700 м. до Тенис кортовете , 1.3 км до Екопарк Варна, 850 м. до най-близкия плаж, 8 км.до центъра на Варна

Реф. № 5809
 

  • Басейн
  • В затворен комплекс
  • Видео наблюдение
  • Климатик
  • Лукс
  • Необзаведен
Интересувате се от този имот? Обадете ни се! +359 2 963 24 60

Свържете се с нас

Изпратете запитване и наш консултант ще се свържем с Вас в рамките на 24 часа..

Подобни оферти

Луксозна къща намираща се в модерен комплекс от еднофамилни... град Варна, к.к. Св.Св. Константин и Елена
233 m2 583 m2 3 4
По запитване