Намерете дом, който отговаря на Вашия начин на живот

Грандиозно имение от Gae Aulenti на крайбрежието на Амалфи с басейн и частен достъп до морето

500 m2 1000 m2 6 6 1⁄2
По запитване
РЕФ. № 6666

Описание на имота

„La Grotta Rosa“, проектирана от Gae Aulenti през 1972 г., се намира в сърцето на крайбрежието на Амалфи. Имотът се простира от алеята за коли до морето, с частен достъп до кристалните води, което прави този имот единствен по рода си на пазара. 

Вилата има частен лифт, който води до морето и изглежда по уникален и завладяващ начин. Основната сграда има изключителна зала със сводести тавани и ръчно изработени подове от майолика. От широката всекидневна се излиза на великолепна панорамна тераса. На долния етаж намираме кухня с живописен френски прозорец, който води към още по-широка тераса, истинското сърце на къщата. Както вътрешната, така и външната трапезария се радват на несравнима гледка към скалистия силует на Conca Dei Marini. Спалните помещения в основната сграда се състоят от родителска спалня със самостоятелна баня и панорамна тераса и втора спалня, също панорамна, със собствена баня. След това имотът се разгръща в няколко самостоятелни „апартамента“, чиито спални със собствени бани са отделени от основната сграда. Сред тези пространства най-красиво е това, което се намира близо до басейна, тъй като негови два големи сводести прозореца се спускат към морето, и така проектират вътрешното пространство директно в морето. 

Необикновеният плувен басейн е разположен наполовина на слънце и с изглед към морето, а другата половина се намира в пещера от туф. Има и допълнително джакузи и стилна всекидневна "al fresco" с лаундж бар, автентична рядкост. Удобен достъп и покрит паркинг посрещат гостите от главния път.

Ref.№6666

  • Лукс
  • Обзаведен
  • С паркинг
  • С гараж
Интересувате се от този имот? Обадете ни се! +359 2 963 24 60

Свържете се с нас

Изпратете запитване и наш консултант ще се свържем с Вас в рамките на 24 часа..

Подобни оферти

Внушително имение в сърцето на Капри
1100 m2 11000 m2 15 6 1⁄2
По запитване