Тристаен апартамент в новострояща се сграда с топ локация в квартал Витоша за продажба

  • 113 m2
  • 2
  • 2
  • 5/6

198900 €

Реф. No. 5960

Описание на имота

Апартамент в сграда с модерна архитектура.

Разпределение: дневна с трапезария и кухня, две спални, две бани с тоалетна, антре, тераса, коридор.

Особености: Сградата разполага с 63 апартамента, разпределени в 2 входа по 6 жилищни етажа. Топ локация с изглед към Витоша , с бърз достъп до удобен транспорт, спортни центрове, търговски център, болници, паркове, училища и и др. Комплексът е в непосредствена близост и граничи с 2 парка и зоологическа градина.
В непосредствена близост се намира метростанция „Витоша“ и множество автобусни спирки.
Уникалната архитектура и заложените високи стандарти на изпълнение и качество на вложените материали правят сградата различна и неподвластна на времето.
Сграда с висока енергоефективност, постигната чрез висококачествена топлоизолация, дограма и соларни панели на покрива.
Комфортът в комплекса излиза извън рамките на дома. Комплекъст разполага с кафене, детски кът и тревни площи и алеи, за да Ви осигури бягство от шума и праха и жадуваното спокойствие.
Отоплението на апартаментите е решено посредством кондензни стенни водогрейни двуконтурни газови котли. Топлината допълнително ще се съхранява в дома Ви и благодарение на качествената изолация и дограма, които задържат една постоянна температура в помещенията.
Свободната дворна площ е заета от маневрени зони, алеи, открити места за паркиране и богато озеленяване, чиято площ е 2150 кв.м Върху част от терена ще бъде изграден детски кът, който Вашето дете/деца може свободно да ползва по всяко време.Предвиденото озеленяване е под формата на тревиста растителност и дървета, стилно оформени и разпределени с цел да създадат усещането, че живеете в парк.
Електроинсталацията е разработена като самостоятелна за всеки от входовете с оглед по-лесна експлоатация. Присъединяването на сградата към електрическата мрежа ще се осъществи от новоизграден трафопост.
Водоснабдяването на обекта за битово-питейни нужди ще е от уличен водопровод. Инсталацията за отводняване на климатичните тела и газовите котли ще се включи в канализационната система на сградата посредством изградена система от воронки, отводнителни решетки и PVC тръби за отвеждане на всички дъждовни води. Заустването на битовите и дъждовни води от сградата ще става в уличната канализация.
Вашият дом е подготвен за smart home решения, които ще позволят несравним комфорт и контрол върху дома.
Комплекъст ще разполага с видеонаблюдение и денонощна охрана на входа на комплекса.

В сградата се предлагат двустайни, тристайни и четиристайни апартаменти.

Цени от 1 400 €/м2 с ДДС
АКТ 14 – Април 2022г.
АКТ 15 – Ноември 2022г.
АКТ 16 – Февруари 2023г.

Ref.№5960

  • Климатик
  • Нова сграда
  • Асансьор
  • С гараж
  • Необзаведен
  • Контролиран достъп
отпечатай оферта свали цялата информация за офертата

Интересувате се от този имот?
Обадете ни се!

+359 2 96324 60
Аделина Цветкова

Вашият брокер:Аделина Цветкова

+359 877 077 779

atsvetkova@sothebys-realty.bg

Изпратете запитване

2021 © Bulgaria Sotheby’s International Realty.

Sotheby’s International Realty® is a registered trademark licensed to Sotheby’s International Realty Affiliates LLC. Each Office is independently Owned and Operated.