Тристаен апартамент с двор на изключителна морска локация в Созопол за продажба

  • 109 m2
  • 2
  • 1
  • 1/3

97055 €

Реф. No. 6279

Описание на имота

Тристаен апартамент с двор на изключителна морска локация в град Созопол за продажба

С удоволствие Ви представяме апартамент в новопостроен, морски комплекс за продажба, разположен на един от най-красивите полуострови по южното ни черноморие в най-бързо развиващия се и предпочитан курорт – Созопол.

Комплексът се намира във вилната част на Созопол- местност Буджака, заобиколен от морски пейзажи и крайбрежен бриз.
В непосредствена близост до най-посещаемите плажни ивици и само на 3км. от Стария град на Созопол.

Застроената площ на целия комплекс е 2 850 кв.м. и разполага с 29 броя просторни и непреходни апартамента от различен тип, разпределени във всяка сграда на 3 етажа, които са ситуирани П-образно една, спрямо друга. Всички апартаменти разполагат със собствен двор или тераса.

За пълноценен отдих и забавление, посетителите имат възможност да прекарват свободното си време под топлите слънчеви лъчи около външния басейн.

Всички апартаменти от тип мезонет, са разполжени на 1-ви и 2-ри етаж във всяка сграда и разполагат със самостоятелен вход от двора на комплекса и със самостоятелно дворче отпред. Всички апартаменти, разположени на 2-ри и 3-ти етаж разполагат със самостоятелни тераси с красиви гледки.

Всички апартаменти са завършени до ключ и разполагат с подови настилки в помещенията – гранитогрес в помещенията от тип хол/трапезария/кухня и ламинат в помещенията от тип спалня.
Монтирани са входни блиндирани врати и висококачествени интериорни врати. Всички санитарни помещения са изцяло завършени със санитария ROCA. На вашето внимание представяме и нашия идеен проект за обзавеждане в изцяло съобразен с локацията модерен и актуален БОХО стил, разработен от доказани професионалисти в тази сфера – 3D ARCH DESIGN.

ВИСОКО КАЧЕСТВО НА СТРОИТЕЛСТВО
Kачеството на строителство е от изключително значение при закупуване на имот, особено, за морска дестинация, където климатичните условия подлагат на тест ежегодно всеки обект.
Качеството на вложените материали при изграждането на комплекса е безкомпромисно.
Всички те отговарят на най-съвременните европейски стандарти в строителството.

ТИП КОНСТРУКЦИЯ: Конструкцията на сградата е монолитна, стоманенобетонна скелетна с тухлени неносещи стени.
ИЗОЛАЦИЯ: Сградата разполага с външна топлоизолация с дебелина 5 сантиметра.

ФАСАДА:Качествено фасадно покритие с мазилка CAPAROL.

ПОКРИВ: Дървена, скатна покривна конструкция с керемиди.

ВОДОПРОВОД: В сградите е проектирана водопроводна инсталация за топла, циркулационна и студена вода към централна водопроводната мрежа. Водоснабдяването се се осъществява от язовир “Ясна поляна”.
КАНАЛИЗАЦИЯ:Обектът е свързан към централна канализация, която събира отпадъчните битово – фекални и дъждовни води от сградатите.
КЛИМАТИЗАЦИЯ: предвидено е място за поставяне на климатична система;

ОТОПЛЕНИЕ: посредством климатична система.

ДОГРАМА: Висококачествена по отношение на топло- и шумоизолация, сигурност, комфорт и дизайн немска PVC дограма Schüco (Шуко). В световен план марката Schüco е гаранция за качество – резултат от иновативното мислене на стотици инженери и специалисти, които работят за доусъвършенстването на съществуващите системи, внедрявайки най-новите научни модификации и разработки. Всички продукти с марката Schüco са с гарантиран произход, задължително тествани преди пускането им в експлоатация в собствения технологичен център за изпитания на Schüco International KG в Билефелд – Германия.

СТЕПЕН НА ЗАВЪРШЕНОСТ : Комплексът разполага с издаден Акт образец 15 за установяване годността за приемане на строежа.

Ref№6279


  • Климатик
  • С паркомясто
  • Необзаведен
  • Затворен комплекс
отпечатай оферта свали цялата информация за офертата

Интересувате се от този имот?
Обадете ни се!

+359 2 96324 60
Силвия Дончева

Вашият брокер:Силвия Дончева

+359 877 077 779

sdoncheva@sothebys-realty.bg

Изпратете запитване

2021 © Bulgaria Sotheby’s International Realty.

Sotheby’s International Realty® is a registered trademark licensed to Sotheby’s International Realty Affiliates LLC. Each Office is independently Owned and Operated.