РЕФ. № 6631

Описание на имота

Sunny View е комплекс, съставен от модерни и устойчиви къщи, осигуряващи естествена, чиста и сигурна среда на живот в покрайнините на София. Разположен на площ от 37 декара над кв. Горна Баня, проектът осигурява най-чистия въздух в близост до Столицата, непокътнати природа и почва в допълнение на удобството и комуникативността на града.

Sunny View се състои от 45 къщи, изградени при плътност на застрояване от само 15% и осигуряващи над 70% озеленяване сред тях. Квадратурите им варират между 345 и 596 кв.м., а самостоятелните дворове са между 278 до 1587 кв.м. Ориентирани югоизточно, къщите са проектирани така, че да не се засенчват една друга, както и взаимно да не отнемат от гледките си. Устройството, големината, разположението в комплекса и наличието на сутеренно ниво са част от факторите, които индивидуализират шестте различни типа къщи.

Огрян от слънцето през целия ден, Sunny View осигурява запомнящи се панорами към София и към Витоша планина. Липсата на интензивен автомобилен трафик и преминаващите в района въздушни течения осигуряват постоянно проветрение и възпрепятстват задържането на мъгли, гаранция за здравословна и спокойна обкръжаваща среда.

За удобството на живущите са осигурени компактен супермаркет, външен фитнес, детска площадка, тенис корт и баскетболно игрище. Заложената поддръжка, 24 часовата жива охрана, възможността за изграждане на индивидуална фотоволтаична система и присъединяването на комплекса към наличната в района централна канализация придават допълнителна стойност към потенциала на бъдещата инвестиция в нов устойчив дом за Вас и хората, на които държите.

Избирайки Sunny View имате възможност да се наслаждавате на красотата на природата, местните забележителности и богато биоразнообразие в допълнение на разположените на пешеходно разстояние веломаршрути и немаркирани пътеки.

Местоположение:

•    Разположен в полите на Витоша, в най слънчевата и спокойна част на София, облагороден с чист въздух и поразителни гледки към планината и града;
•    В близост до екологичния район на Бонсови поляни, както и до ресторанти и Италианския лицей;
•    Градски транспорт до комплекса;
•    Околовръстен път на разстояние 7 мин. София център 25 мин.;
•    Разстояние до спирка на метро 10 мин.
Станете част от идеалното място за живеене, където да отгледате Вашето семейство в духа на здравословния и необезпокояван начин на живот.

Eксклузивен партньор по продажбите на Sunny View е Sotheby’s International Realty - водещ международен бранд с най-високо световно признание и доверие в сферата на луксозните недвижими имоти.

Резервирайте вашата среща, за да се запознаете с проекта в детайли и изберете най-подходящия дом за вас. 


Ref№6631
 

Интересувате се от този имот? Обадете ни се! +359 2 963 24 60
Вашият брокер: Евгени Пирнарев Разполага с 20 оферти +359 877 186 080