Генерираме PDF файла, моля изчакайте...

Bulgaria Sotheby’s International Realty

Солидна пет етажна сграда за продажба в центъра на София, на три минути пеша от храма "Александър Невски".

  • 766 m2
  • 352 m2
  • 1/4

980000 €

Реф. No. 6296

Описание на имота

BULGARIA SOTHEBY’S INTERNATIONAL REALTY ви представя сграда построена е от италиански предприемач през 1932 г. и надстроена с два етажа, с одобрени през 1992 г. арх. проекти.

ХАРАКТЕРИСТИКИ НА ИМОТА:

РЗП 766м², двор 352м², /визи за пристрояване и надстрояване/.

Състои се от двадесет помещения, пет санитарни възела, гараж за три коли с възможност за четири (с разрешение за строеж), две големи тераси, четири големи балкона, камина. Височина на помещенията от 3,10м. до 3,40м.

ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ НА ИМОТА:

Стоманобетонна конструкция от партера до покрива включително с много дебели зидове от червена тухла, които не се нуждаят от никаква изолация.

Изложение И/З/С/Ю, ТЕЦ, телефон, отделен електромер за всеки етаж (5бр.) плюс трифазен ток.
Стоманобетонна ограда около целия имот с височина 2,5м.

Имотът е с нова ел. и водопроводна инсталация, дренаж около цялата сграда с новоизградена канализация, старите настилки са дюшеме от червен бор.

Отвътре сградата е измазана, като на първите 3 етажа варовата шпакловка е свалена до мазилка и стените са напълно подготвени за шпакловка или облицовка, 4-ти етаж не е измазан, поради неяснота за функцията и разположение на ел. инсталацията, 5-ти етаж е напълно завършен. Покривът е с топло и хидроизолации плюс марсилски керемиди. Богато озеленен двор, дървета и монтирана каменна настилка, три действащи чешми и поливна система.
Материали: плочи от бял врачански камък за външна облицовка на първите два етажа, врачански камък „рустика", естествен гранит, гранитогрес, ел. материали, ВИК материали, ТЕЦ материали и други материали за довършителни работи, абонатна станция APV (нова неразопакована), която може да се ползва за ТЕЦ или за локално парно, с капацитет за още две сгради.

Реф. № 6296

  • Стара сграда
  • С гараж
  • С паркомясто
  • Необзаведен

Итересувате се от този имот?
Обадете ни се!

359 2/ 963 24 60
Искра Кирилова

Вашият брокер:Искра Кирилова

+359 877 077 779

info@sothebys-realty.bg