Парцел в нов малък квартал от еднофамилни къщи в с.Нови Хан за продажба

  • 580 m2

55100 €

Реф. No. 6535

Описание на имота

BULGARIA SOTHEBY’S INTERNATIONAL REALTY ви представя парцел в обособен нов квартал от еднофамилни самостоятелни къщи.

Комплекс от 51 еднофамилни самостоятелни къщи на половин час разстояние от центъра на София, в близост до с. Нови Хан. Проектът предоставя на бъдещите собственици свободата да участват в изграждането на техния бъдещ дом и да реализират мечтаната си къща такава, каквато е във фантазията им.

Урегулираните парцели са обособени в малък квартал , предвиден терен за изграждане на общинска детска градина и пътна инфраструктура – асфалтови улици, тротоари и осветление. Проектът предвижда бъдещите собственици да придобият терените с решени всички правни, технически, инфраструктурни въпроси, както и тези, отнасящи се до водоснабдяване, електроснабдяване и канализация.

Имотите са с влязъл в сила подробен устройствен план, със статут за жилищно строителство и площи от534 до 951 кв.м., като има и възможност за обединяване на повече от един парцел.
Предимствата да изберете тази локация за изграждане на дом за целогодишно живеене са, че е разстоянието до София е само 16км, а достъпът е посредством бърз излаз на магистрала Тракия.
Природните дадености предоставят живописна планинска гледка в спокоен и тих район. В съседство са Лозенската планина с върховете си Гарван камък, Градище, Ланина могила, Половрак и др. Екопътеката “Лозенска планина” и езерата Суа Габра, Божиловото и Дъбижовец са възможност за редовен планински туризъм и разходки на чист въздух.
Наблизо са: Голф игрище Св. София; летище Лесново; Манастири, параклиси, църкви; Тракийско светилище “Гарван камък” и други неизвестни красиви места, които може да откриете сами.

Цената е с включено ДДС.

Ref.№6535

отпечатай оферта свали цялата информация за офертата

Интересувате се от този имот?
Обадете ни се!

+359 2 96324 60
Ивета Кръстева

Вашият брокер:Ивета Кръстева

+359 877 077779

info@sothebys-realty.bg

Изпратете запитване

2021 © Bulgaria Sotheby’s International Realty.

Sotheby’s International Realty® is a registered trademark licensed to Sotheby’s International Realty Affiliates LLC. Each Office is independently Owned and Operated.