Генерираме PDF файла, моля изчакайте...

Bulgaria Sotheby’s International Realty

Офис помещение в Гео Милев под наем

  • 372 m2
  • 4/13

3627 €

Реф. No. 5156

Описание на имота

Офис на четвърти етаж в бизнес сграда

Особености: Наем - EUR 9.75/м2 . Service Charge - EUR 2.25/м2
Сграда 1 е офис постройка Клас А с обща площ от 13 000 кв.м, разпределени на10 етажа, с общо 340 паркоместа на 2 подземни нива. Офис сградата е проектирана така, че да осигурява на наемателите максимален комфорт и ефективност, с най-високо изпълнение на системите и довършителните работи, както и бърз достъп до всички комуникационни връзки с централната част на града. Всеки етаж е с площ от 1340 кв. м и конфигурация отворено пространство (open space), която позволява изграждането на офис помещения.
Светла височина на таваните: 2,7 м . Окачени тавани, двойни подове. Просторни прозорци с перфектна изолация, съобразени с нуждите на различните наематели.
BMS (Автоматизирана система за управление на сградата). 4-тръбна ОВиК система (Отопление, Вентилация и Климатизация) със самостоятелно регулиране на температурата във всяка част на сградата. Пречистен свеж въздух във всички помещения с климатична инсталация. Система за пожароизвестяване и пожарогасене - цялата сграда и всички паркоместа са покрити с детектори за пушек и спринклерна инсталация.
Два независими източника на електрозахранване.Допълнителен източник на електрозахранване при аварии - дизел генератор. Двоен достъп за включване към интернет. Оптически кабели за телефонни и интернет услуги във всеки офис. Висококачествени асансьори: 4 х 1000 кг (13 човека), 1,6 м/сек, включително един асансьор за бърз достъп на аварийно-спасителните екипи. За улеснение на ползвателите има система за оптимизация, която съкращава времето за придвижване между етажите.


Реф.№5156

  • Климатик
  • Асансьор
  • Необзаведен
  • Административна сграда
  • Контролиран достъп

Итересувате се от този имот?
Обадете ни се!

+359 2 96324 60
Bulgaria Sotheby’s International Realty

Вашият брокер:Bulgaria Sotheby’s International Realty

+359 877 077 779

info@sothebys-realty.bg