Обградени от зеленина и чист въздух две еднофамилни, четириетажни къщи с впечатляваща панорама към Витоша планина.

  • 425 m2
  • 600 m2
  • 4
  • 4
  • 1/4

590000 €

Реф. No. 6586

Описание на имота

Къщите са сред зеленината и чистия въздух на кв. Княжево, като граничат с гора и парково пространство. Двете идентични здания впечатляват със своята архитектура и модерен облик, като са изградени изцяло с акцент върху природната целесъобразност, устойчивост и функционалност.

Бързият и безупречен достъп до бул. Цар Борис III и наличието на удобен паркинг за гости са предимства придаващи допълнителна инвестиционна стойност на имотите.

Къщите притежават подчертан инвеститорски подход с акцент върху анализа на индивидуалните нужди на бъдещите собственици и обитатели, адаптиран към променящите се вкусове и лайфстайл на модерния човек.

Кубичните форми позволяват отлично планиране на интериорните пространства, а френският тип прозорци с югоизточно изложение и светлата височина на помещенията от 3.10м. допълват усещането за сливане с Витоша планина. Панорамните витрини осигуряват достъпа до верандата и директния излаз към прилежащия на къщата южен двор. Балансираните естествени тонове на декоративната висококачествена минерална мазилка доставят усещане за ред, спокойствие и хармония.

Четирите нива с площ от 425кв.м. организират вътрешното пространство съгласно най-удобния за бъдещите обитатели начин на живот. Денивелацията на терена от 600кв.м. позволява вкопаването на първо ниво с просторния двоен гараж, фитнеса и сервизните помещения. Посредством представително и широко стълбище се достига до всекидневната на следващия етаж, където има възможност за обособяването на самостоятелна кухня или кабинет/допълнителна спалня за гости. Третото ниво е отредено за спалните, като пак в зависимост от индивидуалните нужди на живущите, броят и размерите на прилежащите им дрешници техният брой може да варира. Последният етаж е развит като втора всекидневна с панорамна тераса към нея, но може да се превърне и в родителска спалня със самостоятелна тераса.

Степента на завършеност е на шпакловка и замазка, с напълно изградена вертикална планировка, фасадно и парково осветление. Отоплението е локално на термопомпа със заложено подово отопление.

Срокът за въвеждане в експлоатация е м. юли 2023г.


Реф №6586

  • Нова сграда
  • С гараж
  • Необзаведен
отпечатай оферта свали цялата информация за офертата

Интересувате се от този имот?
Обадете ни се!

+359 877 077 779
Вихър Славейков

Вашият брокер:Вихър Славейков

+359 877 077 779

info@sothebys-realty.bg

Изпратете запитване

2021 © Bulgaria Sotheby’s International Realty.

Sotheby’s International Realty® is a registered trademark licensed to Sotheby’s International Realty Affiliates LLC. Each Office is independently Owned and Operated.