Къща с пет спални в комплекс Venid Eco Village, Свети Влас за продажба

  • 251 m2
  • 5
  • 5
  • 2/2

Реф. No. 6112

Описание на имота

Представяме на Вашето внимание къща в очарователният, затворен комплекс „Venid Eco Village“ ситуиран на перфектна локация, точно над “Диневи Ризорт” – в подножието на Стара планина и край брега на морето в Свети Влас. Къщата предлага прекрасен панорамен изглед към морето и вдъхновяващи гледки към гората.
Състои се от:

1 етаж – дневна с кухненски бокс, тоалетна, две спални, две бани с тоалетна, веранда
2 етаж – три спални, три бани с тоалетна, веранда

Живописен, еко комплекс от къщи сред съхранена природа и автентичен български дух в морския курорт Свети Влас.Теренът е част от гориста местност „Касада“, землище на гр. Свети Влас, Община Несебър, с панорамна гледка към морето и е със силно подчертан наклон на юг. В непосредствена близост до комплекса, се намират всички удобства и забележителности, които предлага “Диневи Ризорт” – плажове, яхтено пристанище, магазини, ресторанти, кафенета, центрове за красота и СПА, Амфитеатър, и много други. Предвидени са много общи части, които да подпомагат нуждите на комплекса и където да се насърчава социалният живот.
Комплексът ще разполага с два тенис корта, басейн за възрастни и деца, апартхотел, параклис,паркинг, изключително живописна и хармонична с природата вътрешна инфраструктура, предлагаща чудесен изглед към морето и планината , което гарантира пълен релакс и комфорт на своите обитатели. Летище Бургас – 40 km. Целогодишна – 24 часова охрана и видеонаблюдение.

Разработената концепция допринася за романтичната визия на целия комплекс, като алейната й мрежа, осветена от фенери и декорирана с камък, дава предпоставка от всички нива на всяка къща да има панорамни гледки едновременно към морето и към гората.
Архитектурният образ на сградите може да се отнесе към възрожденската архитектура. На лице са характерните за този стил материали и визия с еркери и изнесени стрехи на покрива. Първото ниво на сградите е решено с облицовка от камък. Вторият етаж е с бяла минерална мазилка и дъсчена обшивка. Присъстват и характерните кантирания на ъглите, стените и рамките на прозорците със сантрачи и дървен материал. Покривът е скатен с дървена конструкция и декоративни елементи. Всички използвани материали са природосъобразни, екосертифицирани от висок клас, като обликът на комплекса е в унисон със заобикалящата го горска среда.
Етапи на строителство
Селището ще се развие в рамките на три етапа, в които са предвидени изграждането на жилищни къщи, апартхотел, обществен център с много зеленина и вътрешни алейни мрежи.Предвидени са много общи части, които да подпомагат нуждите на комплекса и където да се насърчава социалният живот.
Етап I
Източна жилищна група
Състои се от 36 къщи
(30 единични и 6 близнака).
Вътрешна алейна мрежа.
Тротоари, алеи, паркинги с усилена настилка.
Етап II
Западна жилищна група
Състои се от 29 къщи
(21 единични и 8 близнака).
Вътрешна алейна мрежа.
Тротоари, алеи, паркинги с усилена настилка.
Площадно пространство.
Етап III
Апартхотели
2 броя с капацитет по 199 места, включително за посетители.
Вътрешна алейна мрежа.
Тротоари, алеи, паркинги с усилена настилка.
Етап IV
Южна жилищна група
Състои се 44 редови къщи и трисекционен блок.
Вътрешна алейна мрежа
Цена: от 2000 евро/м2 без ДДС, в зависимост от индивидуалните изисквания за материали и допълнителни работи.

Къщите се предлагат завършени – до ключ, без обзавеждане.
Година на сроителство: 2020

Ref.№6112

  • Климатик
  • Нова сграда
  • С паркомясто
  • Необзаведен
  • Контролиран достъп
  • Затворен комплекс
отпечатай оферта свали цялата информация за офертата

Интересувате се от този имот?
Обадете ни се!

+359 2 96324 60
Силвия Дончева

Вашият брокер:Силвия Дончева

+359 877 077 779

sdoncheva@sothebys-realty.bg

Изпратете запитване

2021 © Bulgaria Sotheby’s International Realty.

Sotheby’s International Realty® is a registered trademark licensed to Sotheby’s International Realty Affiliates LLC. Each Office is independently Owned and Operated.