Къща с четири спални в комплекс Venid Eco Village, Свети Влас за продажба

  • 200 m2
  • 4
  • 4
  • 2/2

500250 €

Реф. No. 6306

Описание на имота

Очарователният, затворен комплекс „Venid Eco Village“ е ситуиран на перфектна локация, точно над “Диневи Ризорт” – в подножието на Стара планина и край брега на морето в Свети Влас.

Еднофамилна къща, с обща площ 200 кв.м, в стил „стара Българска къща“, част от комплекс „Venid Eco Village“.

Къща се състои се състои от :

1 етаж -дневна с кухненски бокс, сервизно помещение, спалня, баня с тоалетна, веранда

2 етаж – три спални, три бани с тоалетна, веранда

Имотът ще бъде завършен до ключ, без обзавеждане.

Къщата предлага прекрасен панорамен изглед към морето и вдъхновяващи гледки към гората.

Цена: от €2300/м2 без ДДС, в зависимост от индивидуалните изисквания за материали и допълнителни работи.

Архитектурният образ на сградата може да се отнесе към възрожденската архитектура. На лице са характерните за този стил материали и визия с еркери и изнесени стрехи на покрива. Първото ниво на сградата е решено с облицовка от камък. Вторият етаж е с бяла минерална мазилка и дъсчена обшивка. Присъстват и характерните кантирания на ъглите, стените и рамките на прозорците със сантрачи и дървен материал. Покривът е скатен с дървена конструкция и декоративни елементи.

„Venid Eco Village“ – Предвидени са много общи части, които да подпомагат нуждите на комплекса и където да се насърчава социалният живот. Комплексът ще разполага с два тенис корта, басейн за възрастни и деца, апартхотел, параклис,паркинг, изключително живописна и хармонична с природата вътрешна инфраструктура, предлагаща чудесен изглед към морето и планината , което гарантира пълен релакс и комфорт на своите обитатели.

Всички използвани материали са природосъобразни, екосертифицирани от висок клас, като обликът на комплекса е в унисон със заобикалящата го горска среда, което в съчетание с близостта на морето, планината и престижната локация напълно оправдава инвестицията в закупуване на къща в комплекса.
Може да избирате измежду 109 еднофамилни, двуфамилни и редови къщи, вариращи от 150 до 300 кв. м.

Жилищен комплекс „Venid Eco Village” представлява логичен допълващ елемент за оформяне окончателната концепция на Диневи Ризорт – Свети Влас в подножието на Стара планина.

Теренът е част от гориста местност „Касада“, землище на гр. Свети Влас, Община Несебър, с панорамна гледка към морето и е със силно подчертан наклон на юг. Това дава предпоставка за живописно градоустройствено решение с наличие на разнообразни гледки към гората и морето от всяка жилищна сграда.

Близо деветнайсет километрова екомрежа, обхваща подножието на източна Стара планина. По пътя туристите имат възможност да видят редки и защитени растителни и животински видове. Някои от които са включени в Червената книга на България, чешми с изворна вода, беседки и заслони, каменни параклиси с икони на православни светци по протежението на цялата екопътека, което прави разходката изключително интересна и любознателна.

В непосредствена близост до комплекса, се намират всички удобства и забележителности, които предлага “Диневи Ризорт” – плажове, яхтено пристанище, магазини, ресторанти, кафенета, центрове за красота и СПА, Амфитеатър, и много други.

Летище Бургас – 40 km.

Целогодишна – 24 часова охрана и видеонаблюдение

Къщи: 109

Година на сроителство: 2020

Реф. № 6306

  • Контролиран достъп
  • Затворен комплекс
отпечатай оферта свали цялата информация за офертата

Интересувате се от този имот?
Обадете ни се!

+359 2 96324 60
Силвия Дончева

Вашият брокер:Силвия Дончева

+359 877 077 779

sdoncheva@sothebys-realty.bg

Изпратете запитване

2021 © Bulgaria Sotheby’s International Realty.

Sotheby’s International Realty® is a registered trademark licensed to Sotheby’s International Realty Affiliates LLC. Each Office is independently Owned and Operated.