Каменно бижу на осем километра южно от нос „Калиакра“ за продажба

  • 2600 m2
  • 12884 m2
  • 19
  • 19
  • 2/2

4500000 €

Реф. No. 6225

Описание на имота

Имаме удволствието да Ви представим петзвездно бягство от реалността - хотел на панорамно и открито пространство представляващ идеалната сцена за специални събития на открито – сватбени тържества над магичните отблясъци на безкрайното синьо море, сред лозови масиви, в духа на Тоскана.

Подходящо е също за йога ритрийт и арт терапии предвид одухотворяващата, мистична енергия на заобикалящите гледки. Магнетична природа, екологичен дизайн и модерни инсталации.

Той е съграден по всички древни и съвременни техники на каменната зидария, включително и необходимата железобетонна конструкция, в която е монтиран метален гредоред за обема между етажите, който поема инсталирането на цялата инфраструктура на хотела. Използвани са керемиди антик.

Хотелът е изграден от близо 1600 куб.м. дялан камък и зидове от 60 см (без лепене и имитации, а с реален градеж на зида). Изградени са лоби бар, ресторант и подземен етаж, в който са разположени: кухня, механа (ресторант), винарна, склад, техническо помещение и др. служебни помещения.

ОВК /отопление, вентилация и климатизация/ е изградена чрез термопомпи “Вода-въздух” отдаващи комфортната за обитаване температура чрез инсталирани конвекторни тела във всички помещения.

Обособени са 19 апартамента, всеки със своята идентичност и характер. Всички интериорни детайли са изпълнени и доставени от манифактури работещи по древните технологии.

Специално внимание е отделено на зоните за забавление и отдих. 300 метра уединен плаж. Луксът и морето се вплитат в зашеметяващо цяло.

Всичко това прави имота изключително подходящ за почивка и усамотение сред природата. Убежище за сетивата, където можеш да преоткриеш себе си.

Построен с внимание към всеки детайл чрез най-съвременни технологии, вложени изцяло екологични материали и в пълна хармония със заобикалящата природа. РЗП 2600 кв.м. УПИ 12 884 кв.м. Без съседи.

Намира се на около 60 км от летище Варна и на около 17 км от летище Балчик . Непосредствено на морския бряг в атрактивния природен и археологически резерват Калиакра. Районът предлага изключителна комбинация от недокосната природа, чиста вода, широки плажни ивици, пещери и чист въздух.


Цената е без ДДС.


Ref№6225

  • Климатик
  • С гараж
  • С паркомясто
  • Обзаведен
  • Контролиран достъп
отпечатай оферта свали цялата информация за офертата

Интересувате се от този имот?
Обадете ни се!

+359 2 96324 60
Bulgaria Sotheby’s International Realty

Вашият брокер:Bulgaria Sotheby’s International Realty

+359 877 077 779

info@sothebys-realty.bg

Изпратете запитване

2021 © Bulgaria Sotheby’s International Realty.

Sotheby’s International Realty® is a registered trademark licensed to Sotheby’s International Realty Affiliates LLC. Each Office is independently Owned and Operated.