Изключителен многостаен пентхаус на последния етаж в сградата Милениум Център

  • 429 m2
  • 5
  • 4
  • 23/23

Реф. No. 5977

Описание на имота

Изключителен многостаен пентхаус на последния етаж в сградата Милениум Център
Имаме да удоволствието да представим на Вашето внимание абсолютно уникален пентхаус , разположен на последните два етажа от небостъргача Милениум Център - една от емблемите на съвременна София.

Жилището е разгърнато на две нива, като първо ниво е 429,11 кв.м, а второ ниво е 48.97 кв.м. Пентхауса се издава първокласно завършен „до ключ“ с подови настилки и фаянс. Висококачествените материали за довършителни работи са по избор на клиента.
Собствениците му ще имат право да ползват премиум клас СПА и уелнес център в комплекса, както и модерен фитнес на преференциални цени.

Възможност за закупуване на подземни паркоместа на цени от 35 000 без ДДС.
Жилищната сграда разполага с 23 етажа, като на всеки етаж са разположени само по два апартамента, разкриващи панорамни гледки към цяла София и Витоша планина
Такса поддръжка - 1 евро на кв.м. без ДДС, която включва денонощна охрана и портиер , както и измиване на фасадните прозорци два пъти в годината.

Милениум Център е комплекс , разположен на стратегическа и престижна локация - до НДК, между бул. Витоша и бул. България, с лесен инфраструктурен достъп. Забележителното архитектурно решение на обекта е изградено от едно общо 5-етажно тяло, от което израстват три високи сгради, като комплексът е със смесено предназначение - офис кула, 5-звезден хотел, жилищна сграда, търговски помещения и 5 подземни етажа с паркоместа. Сградата е с изключително модерна висия, със стъклена фасада Reynaers, отразяваща градските пейзажи и небето. Изградена е с най-висок клас енергоефективност, топло- и шумоизолация.
Милениум Център се нарежда на 2-ро място по височина в София след небостъргача Капитал Форт.

Отличен инвестиционен потенциал, имот с непреходна стойност и локация!

Обявената цената е без ДДС!

БЕЗ КОМИСИОННА ОТ КУПУВАЧА!


Ref.№5977

  • Климатик
  • Нова сграда
  • Асансьор
  • С гараж
  • Необзаведен
  • Контролиран достъп
отпечатай оферта свали цялата информация за офертата

Интересувате се от този имот?
Обадете ни се!

+359 2 96324 60
Силвия Дончева

Вашият брокер:Силвия Дончева

+359 877 077 779

sdoncheva@sothebys-realty.bg

Изпратете запитване

2021 © Bulgaria Sotheby’s International Realty.

Sotheby’s International Realty® is a registered trademark licensed to Sotheby’s International Realty Affiliates LLC. Each Office is independently Owned and Operated.