Хотел за продажба в една от най-живописните местности на град Казанлък

  • 1553 m2
  • 14894 m2
  • 3/3

2300000 €

Реф. No. 6124

Описание на имота

Представяме на Вашето внимание хотел, за продажба в град Казанлък , центърът на розовата долина на България.

Град Казанлък e вторият по големина град в област Стара Загора и се намира в прегръдката на Розовата долина, една от най-символичните туристически дестинации в България. В града се намира най-голямата и най-добре запазена в страната Тракийска гробница, включена в списъка на ЮНЕСКО и Музеят на розата.В близост е и до античният град Севтополис и Долината на тракийските царе.

Хотелът е потопен в красиви градини и паркове подходящи за отдих. Сградата е на три етажа и е решена в модерен, изчистен архитектурен стил.

Разпределение:

Парцел (площ на имота): 14 894 кв.м.
ЗП: 514кв.м
РЗП: 1553кв.м.
Общ брой стаи: 27
Сградата е на 3 етажа ,
Брой стаи на етаж: 9

Приземен етаж с площ 514кв.м. кота 0,00м с височина 3,85м. До главния вход са разположени входно фоайе, рецепция, два кабинета, както и две тоалетни за общо ползване. Коридорът в едната посока води към 9 стаи, всяка със собствена баня/тоалетна. До централното стълбище е изграден нов асансьор. Следват две зали за събития, а непосредствено до тях бар-ресторант за 33 посетителя. Към ресторанта са осигурени кухня с миялно помещение, хладилен склад и склад за сухи продукти.

Втори етаж е с площ 400кв.м.на кота +3,85 м. с височина 2.85кв.м . Централното стълбище и асансьор водят към общо фоайе пространство, към което са предвидени 4 зали за събития, 2 тоалетни за общо ползване, перално помещение и помещение за охрана. Коридорът води към 8 стаи, всяка със собствена новоизградена баня/тоалетна и един камериерски офис. Зад асансьора се намират 3 зали за събития, като 2 от тях са новоизградени върху покрива на съществуващата едноетажна част от сградата.

Трети етаж с площ 341кв.м с височина 2.85кв.м. на кота +6,85м. Етажът се състои от 8 новоизградени стаи, всяка със собствена баня/тоалетна. Коридорът, по който се стига до стаите, започва от фоайето пред стълбището и асансьора и завършва с две стаи за релакс, представляващи покриване и затваряне на съществуващата тераса. Към фоайето е проектирана зала за събития, 2 тоалетни за общо ползване, перално помещение и стая за охрана.

Подобрения, изградени в дворното място: Тухлена битова сграда с площ 320кв.м. Разпределение: зала, кухненска част, сервизни помещения със съблекални( мъжка и дамска) и два броя тоалетни. Беседка.Алеи.

Ref.№6124

  • Климатик
  • Асансьор
  • С гараж
  • С паркомясто
  • Обзаведен
отпечатай оферта свали цялата информация за офертата

Интересувате се от този имот?
Обадете ни се!

+359 2 96324 60
Bulgaria Sotheby’s International Realty

Вашият брокер:Bulgaria Sotheby’s International Realty

+359 877 077 779

info@sothebys-realty.bg

Изпратете запитване

2021 © Bulgaria Sotheby’s International Realty.

Sotheby’s International Realty® is a registered trademark licensed to Sotheby’s International Realty Affiliates LLC. Each Office is independently Owned and Operated.