Ексклузивен мезонет в Драгалевци за продажба

  • 180 m2
  • 3
  • 3
  • 3/4

по запитване

Реф. No. 6328

Описание на имота

Представяме Ви мезонет, част от един изключителен проект в най-престижните части на кв. Драгалевци.

Локация

Специално създаден за ценители дизайнерски проект само с пет апартамента обособени на две нива, всеки със самостоятелни градини и панорамни тераси се намира, в най-желаната част на столицата - вилната зона на кв. Драгалевци, в най-достъпната част. Регионът е застроен преобладаващо с престижни резиденции и еднофамилни нискоетажни къщи, осигурявайки необезпокояван поглед, както към София, така и към планината Витоша. Ключовото разположение, което едновременно осигурява досег с природата и бягство от шума и замърсяването на натоварения град, но не отнема нищо откъм удобство и комуникативност. Мястото предлага отлична симбиоза между целогодишен безпроблемен достъп, като паралелно (поради разположение в края на улица-тупик) и уединение, и интимност без аналог. Локацията на сградата поднася всички възможни бонификации на живота в близост до планината, като същевременно, придвижването до всяка част на града е гарантирано в рамките на минути.

Концепция

Основната идея зад проекта, е желанието на инвеститора да се осигури най-високият възможен клас безкомпромисно жилищно строителство, съчетаващо в себе си визията за устойчив, модерен и здравословен начин на живот. Сградата черпи вдъхновение от взискателните очаквания на съвременния, визионерски ориентиран, европейски градски купувач в луксозния сегмент, с афинитет към авангардните решения и стремежа за създаване на максимално чиста, зелена, интелигентна и бутикова среда на живот.
Имотът се характеризира с нестандартното обособяване на апартаментите, като отделни домове с условия за живот вътре-вън и изискано озеленени с редки растителни видове индивидуални дворни пространства и тераси. Силно застъпен е унисонът между съхраняването на природата и мястото на човека в една нова идея за споделено съществуване в синхрон с импулсите на планетата.
Проектът представя за първи път на имотния пазар в страната, модерно многофамилно строителство, без общи пространства, с персонализирано разположение за всяко индивидуално жилище. Като продължение на нестандартния и специфичен проектантски език, сградата се обслужва от последно поколение асансьори за автомобили и хора, изцяло геотермално отопление и охлаждане, както и медна водоснабдяваща система, осигуряващи пренебрежимо ниски цени за отопление и охлаждане, както и кристално чиста планинска вода, допълнително подчертавайки желанието за високо екологичен, изцяло ориентиран към благосъстоянието на обитателите подход.

Архитектура

Безкомпромисно проектираните жилищни пространства и визуално впечатляващите абстрактни елементи от фасадата, които мигновено приковават всеки поглед, целят да преформатират разбиранията за дефинитивен лукс и да пренесат живущите в една нова, непозната ера на екстравагантно съчетани минимализъм и мащабнност в едно цяло.
Имотът демонстрира визия, изграждаща се върху перфектното взаимно допълване между светлини, цветове и материали. Тъмни перголи и широко мащабни прозорци, естествени материали, включващи ценни видове камък и дърво в елегантно съчетание с метал, стъкло и полиран бетон. Цялостна визия импонираща на най-привлекателните стандарти за напредничави, но непреходни строителство и архитектура. Модерен лукс и изцяло природосъобразно съществуване, без това да носи дискомфорт от какъвто и да било характер. Всеки аспект на проекта, който допринася за извеждането на устойчивата и здравословна среда на преден план, е в балансиращо дихотомно взаимодействие с визията за пълно удобство и безметежност.
Адептите на съвременния прочит за проектантско майсторство, поставящ хората и природата, като взаимно свързани звена при изграждането на дома, могат да открият своя нов кът на благоденствие във всичко, което този уникален проект въплъщава.

Свободен е за продажба втори мезонет с квадратура: 122.5 кв.м.


Апартамент 3: 179.50 кв.м.

Ниво 1: 105.2 кв.м.
1. Дневна, трапезария, кухня: 60.0 кв.м.
2. Тоалетна: 2.0 кв.м
3. Склад: 2.3 кв.м
4. Спалня: 18.0 кв.м
5. Баня: 6.3 кв.м
6. Дрешник: 4.7 кв.м
7. Прилежаща градина: 129.0 кв.м.

Ниво 2: 76.1 кв.м
8. Коридор: 4.0 кв.м.
9. Спалня: 21.1 кв.м
10. Баня: 8.7 кв.м.
11. Детска спалня: 19.8 кв.м
12. Баня: 5.3 кв.м
13. Перално помещение: 1.5 кв.м


Подземния гараж е с рампа и отопление, естествено осветен. Към всеки мезонет са предвидени по две паркоместа.

Мазето към апартамент 3 е 6.0 кв.м.

Паркомястото към апартамент 3: 50,2 кв.м.


За архитектите:

I/O architects

„Като един от най – изявените представители на „Новата Вълна“ в българската архитектура, I/O архитекти са от малкото български архитекти разпознаваеми в чужбина. Техни реализирани проекти са били номинирани седем пъти за наградата на Европейския съюз за съвременна архитектура Mies van de Rohe. Проектите им са широко публикувани в авторитетни световни медии за архитектура и дизайн, като Archdaily, Dezeen, Walpaper, и A10.”Ref.№6328

  • Нова сграда
  • Асансьор
  • С гараж
  • С паркомясто
  • Необзаведен
  • Контролиран достъп
отпечатай оферта свали цялата информация за офертата

Интересувате се от този имот?
Обадете ни се!

359 2/ 963 24 60
Искра Кирилова

Вашият брокер:Искра Кирилова

+359 877 077 779

ikirilova@sothebys-realty.bg

Изпратете запитване

2021 © Bulgaria Sotheby’s International Realty.

Sotheby’s International Realty® is a registered trademark licensed to Sotheby’s International Realty Affiliates LLC. Each Office is independently Owned and Operated.