Двустаен апартамент в затворен комплекс в Созопол, за продажба.

  • 103 m2
  • 1
  • 1
  • 1/2

144382 €

Реф. No. 6288

Описание на имота

Представяме на Вашето внимание апартамент с една спалня в известен затворен комплекс в Созопол.

Апартаментът се продава по БДС, с частична гледка към морето.
В цената на всяка имотна единица е включено 1 брой паркомясто, което с конретния му номер се записва и в нотариалния акт.
Такса за поддръжка на общи части – в момента е определена на 18 евро без ДДС на квадратен метър, платима на годишна база (в началото на януари).

Допълнителни услуги като: почистване, интернет & телевизия (до Созополис има окабеляване и предлага услуги и мобилният оператор А1), ремонтни дейности, биха могли да бъдат предоставени отделно по текуща за периода ценова листа на поддържащата компания.
В посочената цена е включен % идеални части от площта на комплекса.

Издава се на подови настилки и санитария в банята.
Комплексът е проектиран и изпълнен като реплика на стария Созопол, с неговата типична архитектура и атмосфера. Архитектурният екип получи награда за работата си по проекта - признание от Съюза на Архитектите в България за високия професионализъм, което се присъжда веднъж на 20 години.
Функционира като селище от "затворен тип", осигуряващо всички удобства на собствениците на имоти и техните гости. "Созополис" материализира идеята за един нов лайфстайл, съчетал традиции и модернизъм, лукс и история, свобода и романтика.
В комплекса са запазени ценни археологически разкопки с монументална стойност – тракийски светилища, датирани на повече от 2 500 години.

Селището разполага и с естествен източник на минерална вода с лечебни свойства.

Тук може да се почувствате спокойни, да се разходите по търговската улица и да разгледате галериите и малките бутикови магазинчета, да вкусите от многобройните кулинарни изкушения в ресторантите, да релаксирате в СПА центъра и едновременно с това да се наслаждавате на завладяващата гледка и да съзерцавате танца на вълните.

Цената е без ДДС.

Ref.№ 6288

  • Климатик
  • С паркомясто
  • Контролиран достъп
  • Затворен комплекс
отпечатай оферта свали цялата информация за офертата

Интересувате се от този имот?
Обадете ни се!

+359 2 96324 60
Силвия Дончева

Вашият брокер:Силвия Дончева

+359 877 077 779

sdoncheva@sothebys-realty.bg

Изпратете запитване

2021 © Bulgaria Sotheby’s International Realty.

Sotheby’s International Realty® is a registered trademark licensed to Sotheby’s International Realty Affiliates LLC. Each Office is independently Owned and Operated.