Двустаен апартамент с гледка към Витоша в Кръстова вада за продажба

  • 83 m2
  • 1
  • 1
  • 4/17

по запитване

Реф. No. 5957

Описание на имота

Луксозна сграда с модерна архитектурна визия, съчетаваща стил и комфорт.

Разпределение: дневна с кухня, спалня, баня с тоалетна, гардеробна, мокро помещение, тераса с гледка към Витоша.

Особености: Най-високата сграда на Южна дъга с височина 59 метра и 360° гледки. Високо качество и пряк достъп до бул. „Черни Връх“. Удобен и лесен достъп до центъра на София и Околовръстен път. Модерна архитектурна визия и функционални разпределения. Енергоефективни и екологични материали и технологии. В близост до Витоша и множество локации за отдих и забавление.Сградата има 17 етажа, 15 надземни, 2 подземни, 3 офис етажа, 61 апартамента, 143 паркоместа, 27 складови помещения. Сградата е с две отделни фоайета, съответно за офисна и жилищна част, със самостоятелни стълбищни клетки и по два или общо четири високо скоростни асансьора. Две подземни парко нива.

ОБЩИ ЧАСТИ НА СГРАДАТА

ВХОДНИ ФОАЙЕТА, НИВО ПАРТЕР – луксозно изпълнени по дизайнерски проект, с висок клас материали. Сграда е с две входни фоайета – едно за офисната и едно за жилищната част, като те са абсолютно отделени и независими едно от друго.
Жилищното фоайе е решено с рецепция, зона за изчакване и помещение за бебешки колички и колела. В офисното фоайе също е предвидена рецепция и зона за изчакване. На това ниво е обособена Кафетерия, с директен и самостоятелен достъп за клиенти. Всички обществени части на сградата са достъпни за хора с увреждания.

ФАСАДА И ДОГРАМА – Фасадата на сградата e изпълнена с алуминиеви композитни панели на фирма Alpolic Mitsubishi Япония. Остъкляването на жилищните етажи е предвидено за изпълнение с алуминиева прозоречна система Schüco, цвят антрацит, серия AWS 70.HI  - 46 мм трислоен стъклопакет, камерите запълнени с 90% аргон.

СИСТЕМИ НА СГРАДАТА

Пожаро-известителна система . Евакуационно и аварийно осветление Смукателна и нагнетателна вентилация . Тръбни линии за отоплителна инсталация .Водопровод и противопожарен водопровод . Канализационна система . Резервоар за противопожарни нужди .

Изградена инсталация с подготовка за климатизация чрез конвектори.

Ама свободни двустайни, тристайни и четиристайни апартаменти.

Очаква се Акт 16.

Срок за изпълнение декември 2022.


Ref.№5957

  • Климатик
  • Нова сграда
  • Асансьор
  • С гараж
  • Необзаведен
  • Контролиран достъп
отпечатай оферта свали цялата информация за офертата

Интересувате се от този имот?
Обадете ни се!

+359 2 96324 60
Даниел Стоичков

Вашият брокер:Даниел Стоичков

+359 877 077 779

dstoichkov@sothebys-realty.bg

Изпратете запитване

2021 © Bulgaria Sotheby’s International Realty.

Sotheby’s International Realty® is a registered trademark licensed to Sotheby’s International Realty Affiliates LLC. Each Office is independently Owned and Operated.