Чисто нов четиристаен апартамент в луксозна сграда в квартал Дианабад за продажба

  • 193 m2
  • 3
  • 2
  • 15/16

613000 €

Реф. No. 6310

Описание на имота

Разпределение: антре, коридор,склад, дрешник, хол с трапезария и кухнески бокс, към него има тераса, родителска спалня с дрешник, детска спалня, втора детска спалня с лоджия, две бани с тоалетни ,тоалетна за гости.

Особености:

Сградата се намира на комуникативно и перспективно място: кръстовището на два главни булеварда – Бул. Драган Цанков и бул. Г. М. Димитров. В непосредствената близост на сградата до метростанция. Така можете да организирате своя забързан ден, като разчитате на спокойствието на безопасната, удобна и здравословна среда за живеене.
Апартаментите са разнообразни по площ и разпределение, за да отговорят на разнообразието от търсения и вкусове. Преобладаващо е южното изложение, а очарователните панорамни гледки зареждат с оптимизъм.

Жилищната сграда впечатлява със своята 16-етажна височина. Извисява се като поредната сграда-символ на София, на нейното ново самочувствие. Уникалната естетика – синтез на класическа чистота и дръзка модерност – не е само въпрос на фасада, но прониква във всеки детайл. Апартаментите и общите части са проектирани да излъчват изисканост и лекота на обитаване.

Специалният проект Landšafen, внимателно възстановяващ всеки сантиметър в парка, предоставя тематични кътове и зони за отдих, засадени със специално подбрана растителност и красиви цветя. За изграждането на частния парк към сградата ще се използва естествената денивелация на терена, което ще осигури удобен достъп от всички страни, а паркирането е предвидено в няколко сутеренни нива.

КОНСТРУКЦИЯ:
Сградата е проектирана и се изпълнява като монолитна скелетно-гредова стоманобетонна конструкция, състояща се от междуетажни подови конструкции – стоманобетонни плочи и греди; и вертикални носещи елементи – стоманобетонни колони, стоманобетонни шайби.

ХИДРОИЗОЛАЦИИ В ОСНОВИ:
Под фундаментната плоча и по сутеренните стени – с височина 50см. над кота
±0.00, отвън и отдолу, задължително са защитени с направа на хидроизолационна вана от битумна рулонна хидроизолация с минерална посипка.

СТЕНИ:
Външните ограждащи и вътрешните преградни стени са от тухлена зидария, изпълнена с керамични тухли на фирма WIENERBERGER – фирма, целенасочена към внедряването и развитието на Системата за управление на околната среда и в съответствие с BDS EN ISO 14001:2005, приложила най-добрите технологии при производството на керамични тухли и ползваща производствена технология, намаляваща до минимум въглеродните емисии в атмосферата и замърсяването на околната среда. Керамичните тухли са изработени с високо качество, притежаващи идеална геометрична форма, която позволява изключително качествени зидарии. Зидарията се изпълнява с разтвор на фирма BAUMIT. Предградните стени между апартаменти, които са с тухлена зидария, се изпълняват с вложка от 20 мм каменна вата за подобряване на звукоизолацията между апартаментите.

ПОКРИВНА КОНСТРУКЦИЯ
Покривната система е тип „плосък, топъл покрив” - над стоманобетонната плоча се полага пароизолация и топлоизолация от 15см XPS. Всички обратни греди и бордове се обличат с 5см XPS. Изпълнява се армирана циментова замазка с наклони към воронките, над която се залепват два пласта хидроизолация, като горният пласт е със защитна минерална посипка.
Отводняването на покрива се изпълнява от безшевни, поцинковани, праховобоядисани улуци и сегментни външни водосточни тръби, заустени в канализационната мрежа.
Водосточните тръби за вътрешно водоотвеждане се изпълняват от ПЕВП или PVC тръби, заустени в канализационната мрежа. Монтират се воронки със странично или право оттичане ф110, с хидроизолационна пола на фирма
„HL”. Хоризонталният участък от воронката до ПЕВП вертикалата се изпълнява от полиетиленова тръба на челна заварка ф110 или ф75.

ТОПЛОИЗОЛАЦИЯ ПО СТЕНИ:
По фасадата се полага каменна минерална вата ROCKWOOL - с дебелина на слоя 12 см, интегрирана в избраната фасадна система.
Окачената фасада и дограмата се изпълняват с профили на REYNAERS, SCHUCO или подобна, като се покриват всички изисквания за топлоизолация и шумоизолация.

ФАСАДНИ ОБШИВКИ И ОБЛИЦОВКИ:
Комбинация от алуминиева ламарина, композитни панели и стъкло по архитектурен проект. Изпълнени участъци с фасадна мазилка BAUMIT, или подобна. Изпълнени гранитни каменни плотове пред прозорци и при бордове по тераси.

ЗВУКОИЗОЛАЦИЯ:
Модерна технология се прилага при изпълнение на защита от ударен шум. Под замазката, в стаите на апартаментите се полага високотехнологична звукоизолационна мембрана „FONAS TEX”. По този начин замазката и последващата я настилка върху нея се отделя от плочата и стените /т.нар. плаващ под/ и помещенията се защитават от ударния шум, който се предава по твърдите повърхности (стоманобетонната конструкция на сградата). При апартаменти на партерно ниво и при апартаменти над нежилищни помещения не се полага звукоизолационна мембрана.

ВОДОПРОВОД:
Водопроводът се изпълнява по вертикала от медни или иноксови тръби, а по хоризонтала полиетиленови тръби с алуминиева вложка на VIEGA или подобни. Монтират се водомери с модули за дистанционно отчитане, които позволяват набирането на информация от разстояние – т.е. не е необходимо да се осигурява достъп до имотите при отчитането на уредите. Фактурите се съставят ежемесечно, на база актуална информация за консумацията без да се налага автоматично изчисляване на дължимите суми;

КАНАЛИЗАЦИЯ
Сградната канализация се изпълнява от PVC или ПЕВП тръби на GEBERIT или подобни водещи европейски производители.

ОТОПЛЕНИЕ И ВЕНТИЛАЦИЯ

Сградната отоплителна инсталация се изгражда по проект с цялостна окомплектация, свързана както към колектора на всеки апартамент, така и към абонатна станция. Сградната инсталация е предвидена за отопление и БГВ от централна ТЕЦ.

ВЕНТИЛАЦИЯ
Вентилацията се изпълнява от PVC тръби в баните и тоалетните, а останалите клонове на вентилацията се изпълняват от готови коминни тела.

ЕЛЕКТРОИНСТАЛАЦИЯ
Ел. инсталацията в апартаментите се изпълнява от мостов проводник – само българско производство – Гамакабел, Елкабел, ЕМКА. Инсталацията в общите части и магистралните линии се изпълняват от СВТ. Апартаментни табла на ABB, SCHNEIDER или подобни. Предпазители на ABB, SCHNEIDER или подобни, с дефектнотокови защити. Ключове и контакти – на европейски производители- ABB, SCHNEIDER или LEGRAND.

ПОД
Настилката на стълбището се изпълнява от гранит или друг естествен камък, като растерът на настилката е по архитектурен проект. Первазите /цоклите/ са от същия материал.

СТЕНИ:
Измазани и шпакловани, обработени с предбояджийски материали за постигане на гладка и равна повърхност, нанесена бяла водно-дисперсионна боя (латекс) до пълно покриване на повърхностите.

ТАВАН:
Измазан и шпаклован, обработен с предбояджийски материали за постигане на гладка и равна повърхност, нанесена бяла водно-дисперсионна боя (латекс) до пълно покриване на повърхностите.

СТЪЛБИЩЕН ПАРАПЕТ:Стълбищният парапет е ажурен, по архитектурен детайл.

ЕЛЕКТРО:Монтирани ключове – лихт бутони и датчици за движение в етажни площадки. Монтирани осветителни тела с единична цена. Изпълнена автоматизация за запалване на осветлението на етажната площадка с пристигане на асансьора.

ПРОЗОРЦИ:PVC или алуминиева дограма, с прекъснат термомост, със стъклопакет.

ФОАЙЕ Луксозно изпълнение – окачени тавани, осветление и акценти по архитектурно
– интериорни детайли.

ЕЛЕКТРО-СНАБДЯВАНЕ:Сключен договор и платена такса за присъединяване към електропреносната мрежа. Изграждането на външната връзка, както и изграждането и оборудването на КТП е задължение на „Електроразределение Столично” АД.

ВОДОПРОВОД:Изпълнение по проект и предадена с разрешение за ползване.

КАНАЛИЗАЦИЯ:Изпълнение по проект и предадена с разрешение за ползване.

АСАНСЬОР: Доставена и монтирана пътническа асансьорна уредба на KONE, OTIS, SCHINDLER или подобен като оборудването на асансьорите е с изключително високо качество.

Година на завършване: 2022г

Има възможност да се закупят и единични и двойни гаражи, които са запазени за тези апартаменти.

Сграда e вече е с Разрешение за ползване!

Цената е без ДДС!

Ref№6310


  • Нова сграда
  • Асансьор
  • С гараж
  • С паркомясто
  • Необзаведен
  • Контролиран достъп
отпечатай оферта свали цялата информация за офертата

Интересувате се от този имот?
Обадете ни се!

+359 2 96324 60
Силвия Дончева

Вашият брокер:Силвия Дончева

+359 877 077 779

sdoncheva@sothebys-realty.bg

Изпратете запитване

2021 © Bulgaria Sotheby’s International Realty.

Sotheby’s International Realty® is a registered trademark licensed to Sotheby’s International Realty Affiliates LLC. Each Office is independently Owned and Operated.