Апартаменти с топ локация в сграда в квартал Изгрев за продажба

  • 107 m2
  • 2
  • 1
  • 2/8
Цени: 140860 - 888749
Квадратури: 63 - 260
Цени на м2: 1750 - 2590
Брой имоти в комплекса: 49
Свободни за продажба: 42
Степен на завършеност:
Планирано завършване:

по запитване

Реф. No. 5951

Описание на имота

СТАРТИРАЛО СТРОИТЕЛСТВО!!!

Луксозна сграда с 49 апартамента.

Разпределение: антре, хол с трапезария и кухненски бокс, две спални, баня с тоалетна, две тераси.

Жилищната сграда в район Изгрев, един от най-елитните квартали на гр. София, което определя и потърсената модерна архитектурна визия с използването на класически естествени материали - камък, алуминий, и стъкло. Сградата е проектирана с осигуряване на максимален комфорт за хора в неравностойно положение. В разработката се осигурява асансьорен достъп до всички нива. Заложени са необходимия брой паркоместа за инвалиди, разположени в подземните нива, с пряк достъп до вертикалната комуникация.
Достъпа до входните пространства на всички входове и обществени единици е на ниво терен, с минимален наклон и без стъпала.
В имота е потърсена перфектната симбиоза между парковата среда и апартаментни единици. Озеленяването е основен акцент в цялостната композиция – потърсено е както в тревните площи на ниво партер, така и върху покривната конструкция на перголата върху паркинга. Цялата композиция на сградата е ориентирана към вътрешен озеленен двор.
Фасадното оформление е решено с максимално остъкляване на апартаментите и общите части, за по-силен контакт между екстрериор и интериор, без това да компрометира високите изисквания за енергийна ефективност и комфорт на обитаване.
Проектът придвижда изграждането на окачени вентилируеми фасади от естествен камък, метал, стъкло и HPL плоскости с естествен дървесен фурнир.
Сградата е проектирана с високи изисквания за енергийна ефективност, с цел да се търси намаляване на енергийното потребление, което респективно ще редуцира въглеродният отпечатък на сградата върху околната среда. Това ще бъде първата жилищна сграда в България, която ще се сертифицира по американския стандарт за устойчиво развитие LEED.
Вложените материали в цялата сграда ще са с много високо качество.
Предвиждат се модерни системи за контрол на достъп, контрол на отопление и климатизация, висока степен на пожарна сигурност.
Едно от най-иновативните решения на проекта е подготовката на всички апартаменти за SMART HOME автоматизация. Това ще позволи да се задоволят нуждите дори на най-големите почитатели на новите технологии и интеграцията им в дома. Това решение също допринася за намаляване на вредните емисии на сградата.


8 етажа + 2 подземни
Апартаменти от 60 до 300 кв.м.
Подземен паркинг на две нива. Открит и закрит надземен паркинг.
3 магазина
В близост 2 метростанции
Дата на завършване 2023 г.
Цени от 120 000 до 672 000 ЕUR

Цените са без ДДС!

Ref.№5951

  • Климатик
  • Нова сграда
  • Асансьор
  • С гараж
  • Необзаведен
  • Контролиран достъп
отпечатай оферта свали цялата информация за офертата

Интересувате се от този имот?
Обадете ни се!

+359 2 96324 60
Мария Марчева

Вашият брокер:Мария Марчева

+359 877 077 779

mmarcheva@sothebys-realty.bg

Изпратете запитване

2021 © Bulgaria Sotheby’s International Realty.

Sotheby’s International Realty® is a registered trademark licensed to Sotheby’s International Realty Affiliates LLC. Each Office is independently Owned and Operated.