Намерете дом, който отговаря на Вашия начин на живот

Тристаен апартамент в сграда сертифицирана по стандарта за устойчиво строителство „EDGE“ за продажба

град София, Симеоново
125 m2 2 2 0/6
По запитване
РЕФ. № 6829
MAP

Описание на имота

BULGARIA SOTHEBY’S INTERNATIONAL REALTY ви представя тристаен апартамент в сграда с АКТ 16 в кв. Витоша.  

ХАРАКТЕРИСТИКИ НА ИМОТА:

Обща площ: 125.40 кв.м. 
Индивидуален двор: 52.50 кв.м. 

Разпределение: Входно предверие, коридор, дневна с кухненски бокс, две непреходни спални, дрешник, две бани с тоалетни, склад и индивидуален двор. 


ХАРАКТЕРИСТИКИ НА СГРАДАТА:

ФАСАДА: Използвана е архитектурна комбинация от Висок клас Минерална Мазилка, в комбинация с вентилируема фасада от HPL плоскости.

ОТОПЛЕНИЕ - ОХЛАЖДАНЕ: Геотермална инверторна термопомпа с вградени циркулационни помпи, външен модул за активиране на охлаждане, управление на системата и др.

ДОГРАМА: PVC дограма Schüco, система Living 82 AS и стъклопакет с най-високи енергийно-ефективни характеристики

СЕРТИФИЦИРАНА:
Първата жилищна сграда в България сертифицирана по стандарта за устойчиво строителство „EDGE“. Изборът на дизайн, направен за този проект, предвижда спестяване на енергия в диапазона от 43% до 50%, спестяване на вода в диапазона от 34% до 37% и спестяване на въплътена енергия в диапазона от 23% до 30%.

ЛОКАЦИЯ НА ИМОТА:

Локацията е една от  най-предпочитаните в гр.София, в близост до Ловен парк, Борисова Градина, Плувен комплекс “Дианабад“, на пешеходно разстояние от основни булеварди – бул. „Симеоновско шосе“ и бул. „Доктор Г. М. Димитров“. Районът е с висок инвестиционен потенциал и е отличен избор, както за закупуване на собствено жилище, така и за отдаване под наем. Достъпът до центъра е бърз и лесен, като на пешеходно разстояние има автобусна спирка, както и основни булеварди за собствениците на автомобил.

Бележка: Имотът се издава на ш/з. Приложените по-горе визуализации са илюстративни и имат за цел да Ви дадат максимално добра и идейна представа за общия вид на имота.

Цената на имота е без ДДС. 

Реф. № 6829

  • С гараж
  • Необзаведен
  • Контрол на достъпа

Свържете се с нас

Изпратете запитване и наш консултант ще се свържем с Вас в рамките на 24 часа..

Подобни оферти

Ново Ексклузивно
Ново Ексклузивно
Ново Видео
Ново
Админ