Намерете дом, който отговаря на Вашия начин на живот

Къща с Акт 16 в отлично поддържан модерен затворен комплекс в покрайнините на София

град София, с. Лозен
242 m2 204 m2 4 4
€ 390000
РЕФ. № 6796
MAP

Описание на имота

Bulgaria Sotheby's International Realty представя на вашето внимание уютна къща в нов жилищен комплекс от затворен тип в полите на Лозенска планина.  Комплексът е изграден от доказан инвеститор и разполага с разнообразни съоръжения за здравословен и разнообразен начин на живот, заобиколени от зеленина, чистота, и вдъхновени от планината. 

Характеристики на имота: 

Имотът се състои от приземно ниво, два етажа, сутерен, закрити паркоместа за два автомобила и прекрасен зелен двор в задната част. Обща площ 241,78 кв. м., от които надземна площ - 176,62 кв. м и сутерен - 65,16 кв. м.

•    Партер: всекидневна с кухня и трапезария, санитарен възел, техническо помещение;
•    Първи етаж: три спални, две бани, балкон;
•    Втори етаж: четвърта спалня/кабинет (височина 3.10 см в най-високата част), баня;
•    Сутерен: просторно помещение (фитнес, винарна, игрална зала или др.), баня и техническо помещение;
•    Двор: просторен зелен двор, предоставящ възможност за вечери на открито с приятели, детски игри, спорт и др. 

Качествени материали и системи

В строителството са използвани най-висок клас материали, в т.ч. дограма Schuco, материали Knauf, тухли Wienerberger и др. Отоплението е на газ и на ток, а бъдещите собственици са улеснени с инсталирано газово котле BOSCH и прокарани изводи за климатична система, изводи за газ и за СОТ. В допълнение и синхрон със заобикалящата природа, на покрива на къщата са инсталирани слънчеви панели за природосъобразна енергия. Локацията на комплекса е изключително благоприятно разположена на склона на планината и изобилстват дълги часове слънцестоене. 

Удобства в комплекса 

За спортните любители, комплексът предлага външен фитнес, футболно игрище, детска площадка, настолни игри и др. В допълнение към жилищните единици, се предвижда изграждането на обособена зона с търговски и обществени площи, сред които училище, детска градина; спортен център и басейн, заведение за хранене, магазини, офисни площи и др. 
Чудесно предимство на целия комплекс е отлично организираната инфраструктура с улици, тротоари и алеи, поддържани ежедневно и предлагащи възможност за спокойни разходки и разпускане след дълъг ден. В допълнение, зелените площи допълват хармонията и придават един модерен, европейски завършек на цялостната атмосфера в комплекса. 

Сигурност и охрана 

Предвиден е цялостен пакет от услуги по управление и поддръжка, сред които 24-часов контрол на достъпа, видеонаблюдение, озеленяване и поливна система; почистване и снегопочистване, гаранционен мениджмънт, 24-часова гореща линия.
Комплексът осъществява мечтата на градския човек за дом, даряващ спокойствие и уют, качество на живот, чист въздух и близост до природата в непосредствена близост до града.


Посочената цена е крайна. 

Ref.№6796
 

  • Необзаведен
  • С паркомясто
  • Затворен комплекс
  • Жива охрана
  • С паркинг
  • Лукс

Свържете се с нас

Изпратете запитване и наш консултант ще се свържем с Вас в рамките на 24 часа..
Админ