Намерете дом, който отговаря на Вашия начин на живот

Великолепен имот в Тосканските хълмове

800 m2 10 6 1⁄2
По запитване
РЕФ. № 6660

Описание на имота

Зашеметяващо убежище на Тоскански хълмове

Малко селце, разположено в един от най-ексклузивните райони на Тоскана, което обхваща приблизително 800 кв. м., заобиколено от почти 3 хектара земя, напълно реновирано и поддържано. Идеално място за тези, които обичат да изживяват специални моменти в романтична обстановка, заобиколени от лукс. Среда, пълна с вкус и традиция, където чистата природа надделява над всичко.
Внимателната и автентична реставрация на тази селска къща е основната характеристика, която ви поразява и остава в сърцето ви, когато сте на път да прекрачите входния праг. Големите стаи са проектирани с вкус и много внимание към детайла, всички със собствени градини и гледка към маслиновите горички. Тосканските теракотени подове и каменни стени правят това пространство интимно и очарователно в същото време.
Големите открити площи обграждат големите вътрешни зали, където намираме просторни стаи, включително напълно оборудвана кухня - идеалното място за вечери и обяди със семейството и приятелите.
Басейнът със солена вода на залез слънце е идеалното място да се почувствате едно цяло с небето и земята или да се изгубите в цветовете, които променят облика на околните хълмове. Гледката варира от хълмовете до морето и в най-ясните дни можете да се насладите на гледката към остров Монтекристо.
Имотът, който като цяло разполага с 10 спални и 12 бани, е идеалният дом като луксозна частна резиденция, подобрена от големите пространства и запазения контекст.

Ref.№6660
 

  • Лукс
  • Обзаведен
  • С паркинг
  • С гараж
Интересувате се от този имот? Обадете ни се! +359 2 963 24 60

Свържете се с нас

Изпратете запитване и наш консултант ще се свържем с Вас в рамките на 24 часа..
Админ